Sadržaj
×
Lako upravljanje i pravljenje predloga

Upravljanje predlozima može biti dosadan, ručni proces za korporativne banke. Morate da budete u mogućnosti da efikasno kreirate predloge automatizivanjem procesa i radeći po grupama.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Upravljajte putem toka posla i zajednički uradite predloge za Microsoft timove. Kreirajte kanal i dovedite ispravne članove tima da biste pojednostavili proces. Delite i uredite dokumente u realnom vremenu, tako da svi imaju pristup najnovijim ispravkama. Koristite @mentions za ping rukovodstvo da biste dobili povratne informacije.

Umesto da počnete od nule, koristite Delve da biste pronašli postojeći sadržaj da biste se povukli u nove predloge. On se zasniva na odgovarajućem poslu koji ste napravili i koji se deli sa vama, na osnovu onoga što trenutno kreirate.

Uključujete interaktivne informacije u predloge sa uslugom Power BI. Uvezete postojeće podatke iz osnovnih bankovnih sistema da biste mogli da Power BI i otkrijete trendove kroz interaktivnu kontrolnu tablu. Dodajte karticu za Power BI u Microsoft Team tako da vaš tim može da povuče najnovije podatke u predloge.

Istaknute stavke

  • Komunicirajte i radite na dokumentima u realnom vremenu.

  • Brzo isporučite personalizovane, profesionalne predloge.

  • Unesite postojeće podatke iz osnovnih bankarskih sistema da biste ažurirali predloge.

Saznajte više

Microsoft Teams video obuka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×