Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Analiziranje i vizuelizacija HR podataka pomoću intuitivnih alatki

Kompajliranje i analiza podataka iz hroma može biti teško kada su timovi fokusirani na poboljšanje angažovanja zaposlenih u celoj organizaciji. Potreban vam je jednostavan način da pomognete zaposlenima da steku uvid u produktivnost i da preduzećima date agregirani prikaz svojih timova kako bi poboljšali procese.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Hr timovi mogu brzo da uvezu i analiziraju podatke pomoću programa Excel. Koristite funkciju Get & Transform da biste uvezli podatke iz više HR sistema, a zatim koristite oblikovanje, grafikone i grafikone da biste filtrirali podatke i razumeli promenljive koje treba da predstavite. 

Kada analizirate podatke, koristite Power BI da biste predstavili uvide na smislen način. Power BI koristi interaktivnu kontrolnu tablu koja zainteresovanima olakšava da vide uvide. 

Zaposleni mogu da saznaju više o svojoj pojedinačnoj produktivnosti pomoću usluge MyAnalytics. On im pokazuje koliko vremena provode na sastancima, a ne koliko vremena treba da se fokusiraju na posao. Potpuno je privatan, tako da zaposleni vide samo svoje podatke. 

Preduzeća mogu da koriste analitiku na radnom mestu da bi prikazala i procenila produktivnost tima. Analitika radnog mesta povlači agregirane rezultate iz usluge MyAnalytics, ali informacije o zaposlenima ostaju privatne. Menadžeri mogu da vide da li njihovi timovi provode previše vremena na sastancima ili da odgovaraju na e-poruke i da podese nove procese da bi poboljšali produktivnost.

Istaknute stavke

  • Uvezite podatke i upravljajte ih efikasnijim.

  • Predstavite podatke pomoću interaktivnih vizuelnih elemenata da biste doneli kvalvalentne odluke.

  • Poboljšajte produktivnost pojedinca i tima pomoću uvida u to kako zaposleni provode vreme.

Saznajte više

Uzorak ljudskih resursa za Power BI: Obilazak

Besplatni predlošci prezentacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×