Sadržaj
×
Efikasnije upravljajte svojim danom

Naš najvažniji posao treba da bude u fokusu naše pažnje, ali često provodimo vreme na sastancima, odgovaramo na e-poštu i pretražćemo datoteke. Potreban vam je jednostavan način da upravljate načinom na koji provodite vreme i efikasnije radite.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Cortana, lični digitalni pomoćnik u Windows 10, može vam pomoći da ostanete u toku sa tokom dana. Ona može da vas podseti na sastanke, zatraži od vas da je pratite sa kolegama i nadzornicima, pa čak i da hvatate beleške. Kada ste Cortana na svim uređajima, možete da dodate stavke na listu zaduženja ili dodate beleške sa bilo kog mesta na Cortana funkciju prepoznavanja glasa programa Cortana funkciju prepoznavanja glasa. To vam takođe omogućava da odgovorite na e-poruke ili tekstualne poruke i da ne koristite ruke. Pošto Cortana povezana sa Outlook kalendarom, ona čak može da koristi podatke o lokaciji i saobraćaju kako bi vas obavestila kada dođe vreme da odete na sastanak.

Poboljšajte način na koji provodite vreme svakog dana uz MyAnalytics. On vam pokazuje koliko vremena provodite na sastancima i koliko vremena možete da se fokusirate na svoj rad. Na osnovu ovih uvida, on predlaže načine na koje možete efikasnije da upravljate vremenom.

Umesto da svaki novi projekat započnete od početka, koristite Delve da pronađete relevantan sadržaj na osnovu kog ćete ga izgraditi. Delve površinski sadržaj koji ste kreirali ili koji je podeljen sa vama na osnovu posla koji trenutno obavljate.

Istaknute stavke

  • Koristite lični digitalni pomoćnik za hvatanje beležaka, odgovaranje na e-poštu i podešavanje podsetnika.

  • Steknite uvide da biste poboljšali način na koji provodite vreme.

  • Izgradite rad koji je kreiran umesto da počinjete od početka.

Saznajte više

Šta je Cortana?

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×