Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Deljenje saveta i najboljih praksi sa kolegama u prodaji

Da bi klijentima pružile najbolji mogući utisak pri radu, smernice za usluge moraju konstantno da se poboljšaju, što članovima tima predstavlja izazov da ostanu u toku sa najnovijim informacijama. Potrebno vam je mesto gde vaš tim može da pronađe informacije potrebne za ispunjavanje brojeva prodaje i obaveza, kao i da deli savete i priče o uspehu.

Detalji  

Da biste obavestili i pripremili prodajno osoblje, kreirajte prirucnik za najbolje prakse. Možete početi pronalaženjem postojećeg sadržaja u usluzi Delve, koji prikazuje relevantan sadržaj koji ste vi ili vaši saradnici kreirali na osnovu onoga na čemu radite.

Zatim dobijte dodatni unos deljenjem radne verzije sa prodajnim timom i menadžerima u Viva Engage. Osobe u celoj organizaciji možete da procenite da biste ostvarili poboljšanja. Viva Engage je integrisana sa uslugom Microsoft 365, tako da svi mogu da pristupe deljenim dokumentima i ažuriraju ih.

Prodajni tim takođe može da deli savete i najbolje prakse i da reši probleme u Viva Engage. Započnite diskusije o novim tehnikama prodaje i sprovedite ankete da biste dobili povratne informacije. Podstaknite prodajne timove da isprobaju nove taktike i objavljuju svoje priče o uspehu od kojih celo preduzeće može da uči.

Istaknute stavke

  • Pomozite prodajnom timu da izbegne prethodne greške drugih osoba.

  • Ažurirajte najbolje prakse i držite sve u toku.

  • Sprovodite ankete o načinima za poboljšanje korisničke usluge i dobijanje povratnih informacija u preduzeću.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×