Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Sarađujte da biste pisali bolje liste zadataka

Kadrovima je teško da pišu nove opise poslova bez unosa stručnjaka iz organizacije u vezi sa veštinama potrebnim za posao. Potreban vam je jednostavan način za povezivanje tima za rad sa pravim osobama da biste dobili unos za opis zadatka i odjavili se da biste se uverili da HR može da pronađe pravu osobu za posao.

Detalji  

Kreirajte kanal u usluzi Microsoft Teams da biste radili zajedno na opisima novih zadataka. Otpremite predložak opisa zadatka koji svi možete da radite u realnom vremenu. 

Kada su vam potrebni detalji o određenim veštinama potrebnim i zahtevima uloge, povežite aplikaciju Viva Engage teams sa teams kanalom i koristite @mentions da biste tražili unos od internih stručnjaka. Možete da uskočite u audio ili video poziv da biste razgovarali o bilo kojim problemima. Kada dovršite opis zadatka, objavite ga u Viva Engage kako bi ljudi mogli da ga dele sa mrežama i pomognu u pronalaženju pravog kandidata.

Istaknute stavke

  • Učinite dokumente lako pristupačnim.

  • Zajednički radite na radnim verzijama za nove liste zadataka.

  • Objavite listu dovršenih zadataka da bi svi mogli da je vide i dele.

Saznajte više

Saradnja u usluzi Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×