Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Zajednički rad na pravljenju inspirativnih nastavnih planova

Nastavnicima može biti izazov da sami grade nastavne planove i nastavni program, a da pri tome ostanu u toku sa novim trendovima, informacijama i tehnikama. Potreban vam je jednostavan način za uključivanje drugih nastavnika, stručnjaka i zainteresovanih u proces.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Umesto da počnete od početka, koristite inteligentnu pretragu & biste otkrili sadržaj koji ste vi i vaše kolege kreirali i koji je relevantan za lekciju na kojima radite. Možete i da otkrijete stručnjake, informacije i resurse u različitim oblastima. 

Kada napravite prvu radnu verziju, napravite kanal u usluzi Microsoft Teams i pozovite druge nastavnike da daju povratne informacije. Možete da razgovarate preko njihovih unosa pomoću ćaskanja, audio ili video poziva. Možete i da radite na dokumentu zajedno u realnom vremenu i izbegnete probleme sa kontrolom verzije. 

Kada se plan časova dovrši, podelite ga sa učenicima u OneNote beležnici za razred. OneNote je beležnica na mreži koja omogućava nastavnicima da kreiraju biblioteku sadržaja za propratne sadržaje, nastavne planove i kreativne aktivnosti. Možete čak i da dodate druge nastavnike u beležnicu da biste nastavili da pružate unos.

Istaknute stavke

  • Otkrijte postojeći nastavni plan da biste ispunili svoj nastavni plan.

  • Lako dobijajte unos od kolega.

  • Delite lekcije pomoću digitalne beležnice.

Saznajte više

Beležnica za razred

Predlošci nastavnog plana

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×