Sadržaj
×
Zaštita podataka i sistema od zlonamernih pretnji

Prikupljanje maloinstalnih podataka je neophodan deo poslovanja. Ono što ga čini pristupačnim onima kojima je potreban pristup kada ga održavate bezbednim, od presudnog je značaja. Potrebno vam je rešenje koje štiti postojeće podatke i uočava sumnjive aktivnosti ili neuspehe koji mogu dovesti do gubitka, kršenja ili direktne pretnje.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Kada preduzeće skladišti osetljive informacije ili podatke, važno je da što pre identifikujete i izborite se sa kršenjima i malverskim napadima kako biste što pre umanjili štetu. Microsoft 365 "Informacije o pretnjama" pomažu preduzeću da proaktivno otkrije i zaštiti od naprednih pretnji u Microsoft 365. 

Napadi često dolaze kroz zlonamernu e-poštu, priloge i veze, ali će napredna zaštita od pretnji inteligentno otkriti i razoružati rizikan sadržaj e-pošte koji primite, pre nego što može da ošteti.

Nažalost, napadi ponekad mogu da dolaze iz datog okvira. Sa integrisanim alatkama u Microsoft 365, kao što su evidencije nadzora, možete brzo da identifikujete i rešite sumnjivo interno ponašanje. A napredno upravljanje bezbednostom vam omogućava da identifikujete visok rizik i abnormalnu korišćenje, uključujući neuspešna prijava, aktivnost adminitracije i neaktivne naloge. Da biste ostali u toku znajući da su podaci preduzeća zaštićeni sa svih strana.

Istaknute stavke

  • Dobijajte odzive i obaveštenja o kršenjima i otkrivanjima malvera.

  • Brzo identifikujte i rešite sumnjivo interno ponašanje.

  • Identifikujte visok rizik i abnormalnu korišćenje, bezbednosne incidente i pretnje.

Saznajte više

Microsoft 365 istraga ihttps://docs.microsoft.com/en-us/office365/securitycompliance/office-365-ti?redirectSourcePath=%252farticle%252fOffice-365-Threat-Intelligence-overview-32405DA5-BEE1-4A4B-82E5-8399DF94C512

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×