Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Zaštita podataka i sistema od zlonamernih pretnji

Prikupljanje maloinstalnih podataka je neophodan deo poslovanja. Ono što ga čini pristupačnim onima kojima je potreban pristup kada ga održavate bezbednim, od presudnog je značaja. Potrebno vam je rešenje koje štiti postojeće podatke i uočava sumnjive aktivnosti ili neuspehe koji mogu dovesti do gubitka, kršenja ili direktne pretnje.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Kada preduzeće skladišti osetljive informacije ili podatke, važno je da što pre identifikujete i izborite se sa kršenjima i malverskim napadima kako biste što pre umanjili štetu. Microsoft 365 "Informacije o pretnjama" pomažu preduzeću da proaktivno otkrije i zaštiti od naprednih pretnji u Microsoft 365. 

Napadi često dolaze kroz zlonamernu e-poštu, priloge i veze, ali će napredna zaštita od pretnji inteligentno otkriti i razoružati rizikan sadržaj e-pošte koji primite, pre nego što može da ošteti.

Nažalost, napadi ponekad mogu da dolaze iz datog okvira. Sa integrisanim alatkama u Microsoft 365, kao što su evidencije nadzora, možete brzo da identifikujete i rešite sumnjivo interno ponašanje. A napredno upravljanje bezbednostom vam omogućava da identifikujete visok rizik i abnormalnu korišćenje, uključujući neuspešna prijava, aktivnost adminitracije i neaktivne naloge. Da biste ostali u toku znajući da su podaci preduzeća zaštićeni sa svih strana.

Istaknute stavke

  • Dobijajte odzive i obaveštenja o kršenjima i otkrivanjima malvera.

  • Brzo identifikujte i rešite sumnjivo interno ponašanje.

  • Identifikujte visok rizik i abnormalnu korišćenje, bezbednosne incidente i pretnje.

Saznajte više

Microsoft 365 istraga ihttps://docs.microsoft.com/en-us/office365/securitycompliance/office-365-ti?redirectSourcePath=%252farticle%252fOffice-365-Threat-Intelligence-overview-32405DA5-BEE1-4A4B-82E5-8399DF94C512

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×