Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Efikasnije zajedničke HR procese

Upravljanje kadrovske procese kao što je uskejt i ažuriranje smernica može biti izazovno i potrebno je vreme da bude duže od važnog posla. Potreban vam je jednostavan način da automatizujete uobičajene procese kadrovske obrade.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Smanjivanje vremena provedenog u ponavljane zadacima pomoću Microsoft toka. Svaki put kada unajmite novog zaposlenog, obavljate isti niz koraka, kao što je dodavanje informacija o zaposlenom na spisak na sastanku, a zatim slanje e-poruke različitim odeljenjima da bi pokrenuo proces odlaska. Uz protok možete da podesite tok posla iz sistema SharePoint u aplikaciju za e-poštu, automatski šaljuжi prave e-poruke pravim osobama kada dodate novu osobu na SharePoint listu. 

Kada treba da znate da li su zaposleni zadovoljni sa trenutnim procesima, koristite Microsoft Forms da biste kreirali ankete i ankete i dobili rezultate. Obrasci su anketiranje na mreži, tako da zaposleni mogu da joj pristupe na bilo kom uređaju, bilo kada.

Ponekad problemi HR u vezi sa anketama ne mogu da se rešavaju sa bilo kojom trenutnom aplikacije. Uz Microsoft Powerapp, timovi KADROVA mogu jednostavno da kreiraju aplikacije bez znanja kako da pišu kôd. PowerApps vam omogućavaju da gradite i delite aplikacije iz predložaka, tako da možete lako da kreirate rešenje koje vam je potrebno, kao što je alatka za intervjue, pregledač organizacije ili predlog. Kreiranje bacane preuzimanja tako da novi zaposleni imaju sve što im je potrebno za uređaj.

Istaknute stavke

  • Automatizujte ponavljajuжe, ručno zadatke.

  • Pokrenite procese za ukrcavanje i zahteve za odobravanje.

  • Obezbedite da novi zaposleni imaju ono što im je potrebno za uređaje.

Saznajte više

Unajmite, na palubi i upravljajte ljudima

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×