Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Steknite dublje uvide iz podataka o prodaji

Procena trendova i prognoza ponašanja kupovine potrošača zahteva dobijanje dubokih uvida u kupovinu i podatke klijenata. Treba da povučete informacije iz više izvora da biste dobili kompletnu sliku i vizuelizovali ih na interaktivan način koji interesnim grupama lako mogu da pristupe i razumeju.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Povežite se sa izvorima podataka na nivou delatnosti sa veba i uvezite podatke u Excel radnu svesku. Kada podaci u programu Excel, možete da ih vizuelizujete za bogatije uvide i brzo razumevanje inače složenih skupova podataka. Koristite Excel Power Query da biste videli mere podataka o prodaji konkurentnosti u poređenju sa sopstvenim. I da predviđa buduću prodaju i trendove na osnovu istorijskih informacija.

Prenesite podatke iz programa Excel u Power BI u moje još dublje uvide. Power BI je kolekcija softverskih usluga, aplikacija i konektora koji rade zajedno da bi više izvora podataka pretvorili u koherentne, interaktivne uvide koje je lako razumeti. Delite Power BI kontrolnu tablu sa zainteresovanim grupama i donosiocima odluka da biste preuzeli kupovinu i odjavljivali se.

Istaknute stavke

  • Izvucite podatke o prodaji iz centralne baze podataka.

  • Uporedite podatke o prodaji u industriji sa internim podacima.

  • Oblikujte i delite uvide u prodaju.

Saznajte više

Dodavanje upita u Excel radni list (Power Query)

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×