Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pojednostavite zadatke kako biste mogli da se fokusirate na prodaju

Rutinski zadaci i planiranje mogu da vam oduzmu energiju i pažnju od povezivanja sa klijentima i identifikovanja mogućnosti. Potreban vam je jednostavan način za upravljanje informacijama i planiranje vremena sa klijentima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Olakšajte pronalaženje informacija koje su vam potrebne i odredite im prioritet tako što ćete upravljati komunikacijom u programu Outlook. Create pravila za automatsko sortiranje, zastavice i zadatke.

Izbegnite vremenski ograničenje i frustrirajuće planiranje telefona. Microsoft Bookings pruža veb stranicu koja se lako podešava i koja omogućava klijentima da pronađu dostupna vremena i rezervišu zakazane obaveze 24/7. Dobijate privatni kalendar za upravljanje rasporedom i automatskim potvrdama i podsetnicima koji vam škode vreme.

Ako treba da se obratite klijentu u vezi sa zakazanom obavezom ili ponovnim rasporedom u pokretu, aplikacija za mobilne uređaje Bookings vam pruža pun pristup informacijama o kalendaru klijenta i osoblja. Koristite ga za slanje e-pošte, pozivanje ili slanje tekstualnih poruka klijentima ili jednostavno kreiranje novih zakazanih obaveza.

Istaknute stavke

  • Efikasno pronađite informacije koje su vam potrebne da biste uspešno zatvorili ponudu.

  • Olakšajte planiranje vama i klijentima.

Saznajte više

PowerApps: Brzo pravljenje prilagođenih poslovnih aplikacija

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×