Upravljanje novim rokom smernica za HR

Upravljanje novim rokom smernica za HR

Pokretanje novih smernica za KADROVSKOM prilikom zahteva saradnju sa više članova tima, dovršavanje promena, donošenje odluke o tome ko bi trebalo da je primi i procenu metrike uspeha, što može biti komplikovano. Potreban vam je lak način da sve zbliite sa svima da biste mogli da unesete unos koji će biti potreban za vraćanje u uspešno.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Podesite kanal u okviru Microsoft tima da bi doveo ljude i resurse koji su vam potrebni na jednom mestu. Skladištite dokumente na kartici "datoteke" u timovima tako da članovi tima mogu da sarađuju i da se promene smernica u realnom vremenu. Zatim dodajte projekat Online na karticu u okviru Microsoft tima da biste pratili napredak. Koristite ćaskanje i @mentions da biste sledili zadatke.

Takođe možete da koristite Project online za merenje i izveštavanje o metrici. Poznavanje načina na koji se vaši resursi koriste može da vam pomogne da se osigurate da koristite projekat na vreme i na budžetu. Uz mnoge prilagodljive izveštaje iz programa Excel online, možete lako da vidite kako se resursi izdvajaju u timu.

Istaknute stavke

  • Koristite alatke za upravljanje projektom na svim uređajima.

  • Jednostavno koordinaciju, dodeljivanje i praćenje zadataka.

  • Merenje i izveštaj o metrici uspeha.

Saznajte više

Microsoft Project: izvršavanje projekata sa lakoćom

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×