Sadržaj
×
Sarađujete sa prodajom da biste kreirali uspešne kampanje

Kampanje i pokretanja su suštinski deo marketinške inicijative. Obezbeđivanje unosan zahteva timski rad, planiranje i nesmetavanje.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Uverite se da je sledeća kampanja ili pokretanje proizvoda uspešna sa planerom. Ova alatka za upravljanje projektom pomaže timu da upravlja projektima, zadacima i krajnjim rokovima pomoću ugrađenog statusa, praćenja i mogućnosti izveštavanja. 

Koristite planer u Microsoft timovima da biste kreirali bolje relacije sa članovima tima prodaje i drugim zainteresovanim stranama, zadržavanje projekta na stazi. Pored toga, možete da rešite probleme sa pokretanjem proizvoda i podesite vremenske ose i koristite @mentions da biste nekome pozvali pažnju na otvorenu stavku koju treba uneti ili rezoluciju. 

Office aplikacije kao što su Word i Excel su integrisane u timove i sve se automatski čuva u sistemu SharePoint, čime se garantuje da su svi dokumenti pristupačni vašem timu i zainteresovanim stranama. 

Demonstrirajte uticaj marketinških aktivnosti na svoje zainteresovane strane u realnom vremenu pomoću Power BI-a koji je integrisan sa timovima.

Istaknute stavke

  • Kreirajte snažnije veze sa prodajom i drugim interesnim stranama i Održavajte vremenske okvire za projektovanje sa lakim saradnjom.

  • Upravljajte projektima, zadacima i krajnjim rokovima da biste ispunili svoje ciljeve.

  • Obezbedite Exchange Exchange sa jednostavnim korišćenjem alatki za upravljanje projektima.

  • Koristite ugrađene alatke za ćaskanje u okviru planer za rešavanje problema sa pokretanjem proizvoda.

Saznajte više

Pomoć za Microsoft planer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×