Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Sarađujete sa prodajom da biste kreirali uspešne kampanje

Kampanje i pokretanja su suštinski deo marketinške inicijative. Obezbeđivanje unosan zahteva timski rad, planiranje i nesmetavanje.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Uverite se da je sledeća kampanja ili pokretanje proizvoda uspešna sa planerom. Ova alatka za upravljanje projektom pomaže timu da upravlja projektima, zadacima i krajnjim rokovima pomoću ugrađenog statusa, praćenja i mogućnosti izveštavanja. 

Koristite planer u Microsoft timovima da biste kreirali bolje relacije sa članovima tima prodaje i drugim zainteresovanim stranama, zadržavanje projekta na stazi. Pored toga, možete da rešite probleme sa pokretanjem proizvoda i podesite vremenske ose i koristite @mentions da biste nekome pozvali pažnju na otvorenu stavku koju treba uneti ili rezoluciju. 

Office aplikacije kao što su Word i Excel su integrisane u timove i sve se automatski čuva u sistemu SharePoint, čime se garantuje da su svi dokumenti pristupačni vašem timu i zainteresovanim stranama. 

Demonstrirajte uticaj marketinških aktivnosti na svoje zainteresovane strane u realnom vremenu pomoću Power BI-a koji je integrisan sa timovima.

Istaknute stavke

  • Kreirajte snažnije veze sa prodajom i drugim interesnim stranama i Održavajte vremenske okvire za projektovanje sa lakim saradnjom.

  • Upravljajte projektima, zadacima i krajnjim rokovima da biste ispunili svoje ciljeve.

  • Obezbedite Exchange Exchange sa jednostavnim korišćenjem alatki za upravljanje projektima.

  • Koristite ugrađene alatke za ćaskanje u okviru planer za rešavanje problema sa pokretanjem proizvoda.

Saznajte više

Pomoć za Microsoft planer

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×