Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Sinhronizovanje i planiranje tima projekta

Redovno planiranje projekata i proveravanje da li svi imaju najnovije informacije mogu biti izazovni kada se osobe sa različitih lokacija i projekata brzo kreću. Potreban vam je jednostavan način da dokumente učinite pristupačnim, diskutujete i delite informacije i pratite vremenske ose projekta.

Detalji

Pojednostavite način na koji upravljate projektima pomoću usluge Microsoft Teams. Kreirajte kanale za nove projekte i pozovite članove tima tako da imaju sve informacije koje su im potrebne i mogu da rade zajedno u realnom vremenu na samo jednom mestu. Koristite karticu Datoteke za skladištenje dokumenata i upravljanje dokumentima. Koristite ćaskanje i audio ili video pozive da biste brzo rešili probleme. Dodajte karticu za Project da biste lako dodelili zadatke i upravljali im i pratili vremenske ose i odgovornosti. Članovi tima takođe mogu da evidentira naplatne sate i prate rad na vremenski definisanim rasporedima bez napuštanja usluge Teams.

Kada zaostaje za otpremanje projekta, možete da pošaljete privatnu poruku članu tima da biste videli gde mu je potrebna pomoć. Kada vam je potreban odobren zadatak, koristite @mentions biste obavestili menadžere da su vam potrebne povratne informacije. Takođe možete da koristite pominjanje @general biste obavestili ceo tim o ispravkama ili promenama projekta. Pomoću Teams aplikacije za mobilne uređaje ceo tim ima pristup razgovorima i dokumentima bilo kada, bilo gde.

Istaknute stavke

  • Pojednostavite upravljanje projektom tako što ćete skladištiti dokumente i raditi zajedno na jednom mestu.

  • Dodeljivanje i praćenje zadataka za vremenske ose projekta.

  • Dobijte brza odobrenja i odjavite se na projekte.

Takođe pogledajte

Saradnja u usluzi Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×