Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Efikasno pronalaženje kandidata za uloge

Pronalaženje najboljeg kandidata za otvorenu ulogu zahteva unutrašnje i eksterne funkcije da bi se obezbedilo da što više ljudi vidi objavljivanje posla. Potreban vam je jednostavan način da kreirate vidljivost u vezi sa otvorenom pozicijom i izvornim kandidatima sa svih mogućih mesta.

Detalji

Potražite kandidate i otkrijte talenat koji već imate u organizaciji uz Delve, personalizovanu, inteligentnu alatku za pretragu. Delve uključuje bogate profile zaposlenih koji ističe projekte na kojima su radili, veštine koje imaju i interesovanja na kojima žele da razvijaju. On je integrisan sa uslugom LinkedIn, kako bi zaposlenima pomogao da istaknu svoje radno iskustvo.

Važno: Delve se poništi u decembru 2024. Slične funkcije možete da pronađete u drugim Microsoft aplikacijama. Da bi prelaz sa usluge Delve bio što glatiji, preporučujemo da istražite alternativne opcije za Delve u usluzi Microsoft 365.

Možete i da objavite opis zadatka u Viva Engage društvenoj mreži preduzeća gde zaposleni mogu da se povežu širom organizacije. Podstaknite ljude da dele objavu sa svojom profesionalnom mrežom i pitajte one koji su zainteresovani za primenu.

Kada pronađete prave kandidate za procenu, kreirajte Microsoft Teams kanal na kom regruteri i menadžeri mogu da dele i pregledaju biografije kandidata. Koristite ćaskanje i audio ili video poziv za diskusiju o profilima kandidata i pratite sledeće korake. Kada identifikujete i zaposlite kandidata, i dalje ćete imati druge biografije na koje treba da uputite u usluzi Teams kada slične uloge bude dostupne.

Istaknute stavke

  • Otkrijte in-house talent.

  • Koristite unutrašnje i spoljne društvene mreže da biste prikupili potencijalne klijente kao što su Delve, LinkedIn i Viva Engage.

  • Upravljajte potencijalnim kandidatima kao timom u usluzi Microsoft Teams.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×