Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Praćenje rezultata kampanje sa interaktivnim vizuelnim elementima

Da biste ilustroli rezultate marketinške kampanje sa svojim preduzećem i zainteresovanim grupama, morate da učinite podatke vizuelno privlačnijim i lakim za razumevanje. Vaši rezultati će diktirali buduća potrošnja, kupovinu od zainteresovanih i nove marketinške napore.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pretvorite podatke kampanje u interaktivne vizuelne elemente pomoću usluge Power BI. Povežite podatke iz Microsoft 365 i kreirajte grafikone i grafike da biste istakli performanse kampanje. Delite Power BI kontrolnu tablu u usluzi Microsoft Teams kako bi svi uključeni mogli da prate razgovor i da doprinose razgovoru.

Ako treba brzo da procenite trendove i rezultate, koristite brzu analizu u programu Excel. Odmah kreirajte grafikone i tabele da biste ponovo prijavili članovima i zainteresovanim grupama tima. Vizuelni podaci takođe pomažu donosiocima odluka da procene uspeh ili opcije poboljšanja.

Uverite se da oni mogu da pristupe podacima i da ih verifikuje tako što ćete ih skladištiti u SharePoint biblioteci dokumenata, što štiti i vaše podatke pomoću bezbednosnih smernica koje vode u industriji u sistemu Microsoft 365. Svi članovi tima sa odgovarajućim dozvolama mogu da pregledaju podatke u bilo kom trenutku.

Istaknute stavke

  • Prikažite rezultate na vizuelno privlačni način.

  • Otkrijte i delite rezultate i trendove.

  • Učinite dokumente podataka i izveštaje lako pristupačnim.

Saznajte više

Trenutna analiza podataka

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×