Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Brzo započinjanje komunikacije sa stručnjacima u okviru kuće

Pomoć klijentima da investiraju u visoko specijalizovane oblasti zahteva stručni uvid i sadržaj, ali to može da bude izazov. Neophodno je da identifikujete relevantne informacije i angažirate stručnjake iz čitave organizacije, potvrdite rezultate, procenite tržišne trendove i dovršite preporuke.

Detalji 

Važno: Delve se poništi u decembru 2024. Slične funkcije možete da pronađete u drugim Microsoft aplikacijama. Da bi prelaz sa usluge Delve bio što glatiji, preporučujemo da istražite alternativne opcije za Delve u usluzi Microsoft 365.

Eliminišite krivu učenja prilikom analize nepoznatih tržišnih trendova pomoću Viva Engage grupe za dobijanje stručnog mišljenja u realnom vremenu. Koristite Viva Engage se da biste se povezali sa osobama u organizaciji koje mogu da nude znanje i uputstva za određenu industriju. Pronađite postojeći sadržaj koji će podržavati analizu pomoću usluge Delve i dobiti relevantan sadržaj na osnovu posla koji radite.

Ako koristite Delve da biste pronašli sadržaj za analizu tržišta, jednostavno kliknite na karticu sa sadržajem dokumenta da biste ga odmah dodali u Viva Engage i nastavili razgovor. Stručnjaci mogu da rade zajedno na dokumentu u sistemu SharePoint da bi zadržali kontrolu nad verzijom. Kada stručnjaci skladište znanje o roI domenu u industriji i složene dokumente u sistemu SharePoint, svako sa dozvolama može kasnije da upućuje na informacije.

Istaknute stavke

  • Razmena ideja sa stručnjacima iz Viva Engage o pripremi analize tržišta.

  • Radite zajedno sa stručnjacima bilo gde u usluzi Microsoft Teams.

  • Pristupite podacima marketinške analize pomoću usluge Delve sa jedne deljene lokacije.

Saznajte više

Pozdravi se sa Viva Engage

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×