Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U današnjem brzom svetu, kada ste neprekidno u pokretu, ostajaj organizovan i na vrhu dana može da bude izazov. A ko ne želi da izbegne više e-poruka koje se često povezuju kada pokušavate da pronađete uobičajeno vreme za povezivanje?

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Koristite Outlook za mobilne uređaje da biste sa lakoćom pravili planove i koordinisali rasporede. Brzo pristupite dostupnosti kolega iz Outlook mobilnog kalendara da biste pronašli vreme koje svima funkcioniše. Nema potrebe za više e-poruka sa bilo gde!

Želite da delite željena vremena za sastanke sa klijentima, partnerima ili saradnicima? Jednostavno dodirnite ikonu Kalendar da biste izabrali dostupne vremenske slotove i Outlook će se uključiti u e-poruku koju možete da pošaljete.

Rezervišite sobe za konferenciju i proverite RSVP-ove sastanka sa dlana vaše ruke.

Ne samo da vam Outlook za mobilne uređaje pomaže da zakažete sastanke, već ih obezbeđuje i na vreme! Inteligentni podsetnici vam pomažu da na vreme odete na zakazane obaveze, čak i u računovodstvenim uslovima u saobraćaju.

Outlook vam pomaže da predviđate svoje potrebe. Predstojeća putovanja i isporuke paketa automatski se dodaju u kalendar i čak će vas podsetiti kada da prijavite let ili očekujete paket.

Istaknute stavke

  • Lako proverite dostupnost kolege i pronađite uobičajeno vreme za sastanak odmah na telefonu. Možete i da delite dostupna vremena za sastanke sa klijentima, partnerima i još mnogo toga.

  • Rezerviši sobe za konferenciju i proveri odgovore na pozive za sastanak.

  • Budite u toku sa predstojećim isporukama putovanja i paketa. Inteligentni podsetnici vam pomažu da na vreme odete na sledeću zakazanu obavezu.

Saznajte više

Outlook za iOS i Android

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×