Sadržaj
×

U današnjem brzom svetu, kada ste neprekidno u pokretu, ostajaj organizovan i na vrhu dana može da bude izazov. A ko ne želi da izbegne više e-poruka koje se često povezuju kada pokušavate da pronađete uobičajeno vreme za povezivanje?

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Koristite Outlook za mobilne uređaje da biste sa lakoćom pravili planove i koordinisali rasporede. Brzo pristupite dostupnosti kolega iz Outlook mobilnog kalendara da biste pronašli vreme koje svima funkcioniše. Nema potrebe za više e-poruka sa bilo gde!

Želite da delite željena vremena za sastanke sa klijentima, partnerima ili saradnicima? Jednostavno dodirnite ikonu Kalendar da biste izabrali dostupne vremenske slotove i Outlook će se uključiti u e-poruku koju možete da pošaljete.

Rezervišite sobe za konferenciju i proverite RSVP-ove sastanka sa dlana vaše ruke.

Ne samo da vam Outlook za mobilne uređaje pomaže da zakažete sastanke, već ih obezbeđuje i na vreme! Inteligentni podsetnici vam pomažu da na vreme odete na zakazane obaveze, čak i u računovodstvenim uslovima u saobraćaju.

Outlook vam pomaže da predviđate svoje potrebe. Predstojeća putovanja i isporuke paketa automatski se dodaju u kalendar i čak će vas podsetiti kada da prijavite let ili očekujete paket.

Istaknute stavke

  • Lako proverite dostupnost kolege i pronađite uobičajeno vreme za sastanak odmah na telefonu. Možete i da delite dostupna vremena za sastanke sa klijentima, partnerima i još mnogo toga.

  • Rezerviši sobe za konferenciju i proveri odgovore na pozive za sastanak.

  • Budite u toku sa predstojećim isporukama putovanja i paketa. Inteligentni podsetnici vam pomažu da na vreme odete na sledeću zakazanu obavezu.

Saznajte više

Outlook za iOS i Android

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×