Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Povećaj angažovanje prvog radnog dana

Zadržavanje talenata preduzeća i podsticaja razvoja može biti izazovno. Neophodno je da podstaknete komunikaciju među radnicima na prvoj liniji, pružite im fleksibilnost i podelite svoj uspeh širom organizacije kako biste izbegli troškove zapošljavanja i obuke novih zaposlenih.

Detalji  

Napravite bolju vezu među zaposlenima pomoću usluge Microsoft Teams. Radnici sa prve linije povezuju se sa svojom grupom i drugim osobama u organizaciji, koriste ćaskanje da bi dobili odgovore na pitanja kolega i koristili audio ili video pozive za sastanke tima. Oni mogu da vide ko još radi i da @mentions da privuku trenutnu pažnju kolege. 

Sa Viva Engage, radnici sa prve linije povezuju se sa svojom šire organizacijom. Viva Engage društvena mreža preduzeća koja omogućava zaposlenima da se druže u različitim grupama i saznaju o važnim poslovnim vestima. Oni mogu da se pridruže razgovorima, da hvataju ankete i da zadužuju ličnu perspektivu – iz praćenja zapisa direktnog rada sa klijentima. 

Proslavite uspehe da biste poboljšali zadržavanje kreiranjem interaktivnih biltena preduzeća sa Sway. Dodajte tekst i slike i interaktivno transformišite objave na Sway.

Istaknute stavke

  • Povežite radnike sa prve linije sa preduzećem.

  • Podstiče virtuelnu izgradnju tima licem u lice uz Microsoft Teams.

  • Proslavite dostignuća u ubedljivim biltena preduzeća na Sway.

Saznajte više

Saradnja na usluzi Microsoft Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×