Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Upravljanje marketinškim događajima kao tim

Uspešni marketinški događaji zahtevaju da podrška tima bude uspešna. Potrebna vam je jedna lokacija za saradnju, koordinaciju i izvršavanje strategija, kao i za dobijanje trenutnog pristupa članovima tima za status i povratne informacije. Sva dokumentacija i resursi događaja trebalo bi da budu dostupni svim učesnicima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte tim za planiranje događaja u usluzi Microsoft Teams i pozovite članove da počnu da planiraju. Koristite ćaskanje i audio ili video pozive da biste radili sa timom bilo gde, bilo kada. Delite informacije kao što su promotivni materijali i fakture za mesta na lokaciji direktno u razgovoru i upućujte na to na kartici Datoteke kasnije u pristupu. 

Dodajte kanale i podesite konektore kao što je konektor Facebook stranice da biste videli obaveštenja sa stranica koje posedujete ili koje pratite. Svako unutar ili izvan vašeg tima koji je dodat na kanal može da pristupi informacijama. Tada članovi tima mogu da započnu razgovore o sadržaju koji pristiže. 

Kako radnje i posao postaju neophodni, delegirajte zadatke i pratite dovršavanje dodavanjem planera. Koristite @mentions za koordinaciju sadržaja i planiranja događaja kako biste dobili odobrenje za dodeljivanja projekta.

Istaknute stavke

  • Uskladištite sadržaj, alatke i materijale za promociju u usluzi Teams.

  • Podesite Teams kanal sa konektorima da biste povezali razgovore i društvene medije, i za unutrašnje i za spoljne članove tima.

  • Delegirajte i pratite zadatke tako što ćete dodati karticu Planner u usluzi Teams.

  • Unapredite preglede i odobrenja sadržaja i plana događaja tako što ćete ga upravljati u usluzi Teams.

Saznajte više

Microsoft Planner

Planeri i predlošci dizajna za praćenje

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×