Pravljenje odluka o dizajnu proizvoda

Pravljenje odluka o dizajnu proizvoda

Razumevanje povratnih informacija korisnika i funkcija proizvoda i ispravki treba da budu prioritetna za razvoj proizvoda i satisfakciju klijenata. Potreban vam je jednostavan način da vizuelno prikažete podatke da biste doneli izveštene odluke i da biste nastavili takmičenje.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Otkrijte trendove u zadovoljavanju klijenata tako što ćete uvesti podatke na Power BI tablu da biste kreirali Interaktivni prikaz. Možete da uvezete postojeće podatke, uključujući uobičajene eskalacije podrške i vreme koje je potrebno da rešite probleme, direktno iz alatki kao što je Excel.

Koristite vizuelne dizajne za instrument da biste privukli pažnju na potencijal prodaje i prethodnih žalbi klijenata. Kada bude vreme da predstavite vaše zaključke, unesite Power BI tablu za pomoć pri obaveštavanju donosioca odluka. Možete i da koristite inteligentno pretraživanje & otkrivanje da biste pronašli relevantni postojeći sadržaj iz cele organizacije da biste ga dodali u prezentaciju.

Istaknute stavke

  • Razumevanje povratne informacije klijenta pomoću interaktivne kontrolne table.

  • Proizvođači odluka pomaže donosiocima odluke da procenjuju potencijal prodaje sa pravim vizualima.

  • Poboljšajte ponude za dizajn proizvoda.

Saznajte više

Power bi i Excel

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×