Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Efikasnije dodavanje novih zaposlenih

Obuka za zaposlene može da bude skupa i vremenski oduzeta kada zaposlene zapošljavate na više lokacija, ali je od presudnog značaja za zadržavanje i angažovanje. Potreban vam je jednostavan način da obuku učinite podučnijim i resursima i dokumentima koji su pristupačni svima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Efikasnije obučite nove zaposlene pomoću usluge Microsoft Teams. Planirajte događaj uživo da biste hostovati interaktivnu sesiju obuke i odgovorili na pitanja u realnom vremenu. Otpremite sve relevantne materijale za obuku na karticu Datoteke kako bi uvek bili dostupni. Dodajte Microsoft Stream na karticu da biste novim zaposlenima obezbedili pristup drugim video zapisima i obukama. 

Da biste obezbedili da novi zaposleni imaju pristup resursima koji su im potrebni kada se ugrade, možete da uskladištite resurse za obuku kao što su obrasci za ljudske resurse, referentni listovi, testovi ili testovi u sistemu SharePoint. SharePoint se ponaša kao spremište kome svako sa dozvolama može da pristupi u bilo kom trenutku. 

Kada se obuka završi, možete da povežete nove zaposlene sa mentorima preduzeća kako biste ih zadržali u napredovanju kreiranjem Angažovanje grupe. Angažovanje je društvena mreža preduzeća gde preduzeća dele informacije u timovima i organizuju se oko projekata. Možete da podstaknete direktne razgovore u slobodnom obliku između iskusnih zaposlenih i novih zaposlenih u određenom sektoru tako što ćete ih pozivati u novu grupu i započinjati razgovor.

Istaknute stavke

  • Obučite nove zaposlene pomoću interaktivne obuke uživo.

  • Učinite resurse za obuku, dokumente i video zapise lako pristupačnim.

  • Angažujte nove zaposlene tako što ćete ih povezati sa drugim zaposlenima.

Saznajte više

Saradnja u usluzi Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×