Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Koautorstvo novog priručnika

Kreiranje novog priruиnika za zaposlene zahteva da radite sa osobama u više sektora da biste dobili unos i odobravanje, što može da bude teško kada ljudi često rade u različitim kancelarijama i vremenskim zonama. Potreban vam je jednostavan način da biste mogli da dodate sve što je potrebno da bi se kreirao i odobravao priruиnik i učinili ga pristupačnijim svim novim zaposlenima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Delite resurse i napravite radnu verziju novog priručnika u Microsoft timovima. Pozovite članove ključnih tima da razgovaraju i rade zajedno. Koristite ćaskanje da biste postavili pitanja i odmah dobili povratne informacije. Koristite @mentions da biste dozvolili menadžerima da znaju da vam je potrebno odobravanje u odeljcima priručnika za održavanje projekta na vreme.

Kada vam je potreban unos koji osobe iz kanala tima ne mogu da obezbede, dodajte Yammer. Možete da koristite @mentions da biste postavili interne stručnjake za njihov unos. 

Kada je priruиnik dovršen, delite ga na SharePoint lokaciji preduzeća da biste svima dali pristup. Možete lako da uredite dokument na mreži sa novim informacijama koje će svi videti.

Istaknute stavke

  • Delite radne verzije i resurse sa timom na jednoj lokaciji.

  • Radite sa stvarnim vremenom da biste dovršili odeljke priručnika.

  • Podelite finalni priručnik sa preduzećem i lako ih ažurirajte po potrebi.

Saznajte više

Saradnja na dokumentima i koautorstvo

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×