Sadržaj
×
Koautorstvo novog priručnika

Kreiranje novog priruиnika za zaposlene zahteva da radite sa osobama u više sektora da biste dobili unos i odobravanje, što može da bude teško kada ljudi često rade u različitim kancelarijama i vremenskim zonama. Potreban vam je jednostavan način da biste mogli da dodate sve što je potrebno da bi se kreirao i odobravao priruиnik i učinili ga pristupačnijim svim novim zaposlenima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Delite resurse i napravite radnu verziju novog priručnika u Microsoft timovima. Pozovite članove ključnih tima da razgovaraju i rade zajedno. Koristite ćaskanje da biste postavili pitanja i odmah dobili povratne informacije. Koristite @mentions da biste dozvolili menadžerima da znaju da vam je potrebno odobravanje u odeljcima priručnika za održavanje projekta na vreme.

Kada vam je potreban unos koji osobe iz kanala tima ne mogu da obezbede, dodajte Yammer. Možete da koristite @mentions da biste postavili interne stručnjake za njihov unos. 

Kada je priruиnik dovršen, delite ga na SharePoint lokaciji preduzeća da biste svima dali pristup. Možete lako da uredite dokument na mreži sa novim informacijama koje će svi videti.

Istaknute stavke

  • Delite radne verzije i resurse sa timom na jednoj lokaciji.

  • Radite sa stvarnim vremenom da biste dovršili odeljke priručnika.

  • Podelite finalni priručnik sa preduzećem i lako ih ažurirajte po potrebi.

Saznajte više

Saradnja na dokumentima i koautorstvo

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×