Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Jednostavan planer sa programom Outlook mobilni

Zamislite da ste na festivalu sa najvišim klijentom i traže vam da Rezervišite sastanak za ceo tim sledeće sedmice. Nemate laptop, kako ćete pronaći dan i vreme koji svima odgovara?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Sa programom Outlook, Planiranje je nesmetano. Lako dodajte učesnike, samo počnite da kucate ime, a Outlook preporučuje kontakte na osnovu učestalosti komunikacije sa njima. Sve što treba da uradite je da izaberete ispravna imena koja se pojavljuju.

Pronalaženje vremena kada su svi dostupni jednostavni. Datumi i vremena su kodirani po bojama, tako da birate najbolje vreme za sve – na prvi pogled, mali pokazatelji na učesnicima će biti zeleni ako su besplatni. Možete da dodirnete lokaciju za predloge, dostupne konferencijske sobe i dodirnete klizač timovi sastanci za dodavanje sastanka na mreži. 

Ne samo da vam Outlook pomaže da podesite sastanke, on takođe obezbeđuje da na vreme i njih izvršite. Inteligentni podsetnici vam pomažu da ostanete na rasporedu, čak i da obračunite trenutne uslove saobraćaja.

Istaknute stavke

Saznajte više

Outlook za iOS i Android

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×