Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Komunikacija u kriznim situacijama

Kada dođe do kritičnog događaja ili u okviru preduzeća treba da se rešava važna vest, tim mora brzo da radi sa svim neophodnim unutrašnjim i spoljnim zainteresovanim grupama. Potreban vam je jednostavan način da obavestite odgovarajuće osobe o problemu, planirate kako da odgovorite, diskutujete o neophodnim radnjama, a zatim delite komunikaciju sa šire organizacijom.

Detalji

Upravljajte razgovorima i delite resurse da biste razvili komunikaciju u kriznim situacijama i rešili važne probleme u usluzi Microsoft Teams. Pozovite unutrašnja i spoljna zainteresovana i koristite ćaskanje i audio ili video pozivanje da biste diskutovali o problemima i planirali odgovor. Sačuvajte dokumente i druge resurse kao što su video zapisi na kartici Datoteke kako bi svi znali za najnovije ispravke. Koautorstvo komunikacija u realnom vremenu i korišćenje @mentions za dobijanje unosa i odobrenja od pravih osoba.

Kada imate plan komunikacije, podelite ga sa celim preduzećem koristeći Viva Engage. Zaposleni mogu da postavljaju pitanja u realnom vremenu, a rukovodstvo može da pruži kontekst i odgovore na pitanja o planovima koji napredju. Angažovanje može da se koristi i za deljenje resursa, uvida i najnovijih razvoja između korisnika. Negujte tekuće razgovore da biste prikazali povratne informacije i oblasti na koje možete da se fokusirate kako biste poboljšali buduće komunikacije. Takođe možete da koristite angažovanje u kriznim situacijama u kojima se događaji brzo razvijaju, a ljudima su potrebni samorešeni problemi.

Istaknute stavke

  • Vodi razgovore za plan odgovora na krizne situacije u komunikaciji.

  • Sačuvajte dokumente i resurse na ažuriranim procedurama i smernicama.

  • Delite komunikaciju o kriznim situacijama sa celom kompanijom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×