Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Povežite zaposlene da biste delili stručna znanja i resurse

Držtanje zaposlenih povezanim i angažovanim postaje sve zahtevnije jer je veća radna sila udaljena ili šire širom sveta. Potreban vam je jednostavan način da povežete zaposlene i lako obučite nove.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte kulturu deljenja i učenja pomoću Viva Engage omogućavajući ljudima da razmenjuju interesovanja, stručnost i ideje. Engage je poslovna društvena mreža koja povezuje osobe širom organizacije. On takođe pomaže u mostu organizacionih silosa izgradnjom otvorenih prostora gde ljudi mogu da prikupljene znanje, dele najbolje prakse i razgovaraju o svojim interesovanjima. Zaposleni takođe mogu da razmenjuju ideje i ideje, prikupljaju povratne informacije ili rade zajedno na zajedničkim ciljevima.

Pomoću usluge Microsoft Teams možete da kreirate kanal resursa za zaposlene da biste uključili nove zaposlene. Oni mogu da postavljaju pitanja, pronađu resurse i dobiju podršku. Držite događaje uživo u usluzi Teams pomoću audio ili video poziva da biste obučili nove zaposlene gde god da se oni nalaze. Odgovorite na pitanja tokom događaja i koristite ćaskanje da biste pozvali i odgovorili na prateća pitanja.

Kreirajte karticu Datoteke i sačuvajte resurse i materijale za obuku kako bi svako imao pristup. Novi zaposleni mogu da se dodaju na kanal i odmah imaju pristup svemu što im je potrebno, uključujući tekuću podršku.

Istaknute stavke

  • Delite ideje, resurse i stručnost u celom preduzeću.

  • Povežite sve u preduzeću na jednom mestu.

  • Delite resurse i materijale za obuku za svakoga ko može da pristupi.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×