Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pružite usluge informisanih i brzih klijenata

Radnici sa prve linije, koji svakodnevno vrše interakciju sa klijentima, moraju brzo da odgovore na pitanja kako bi obezbedili kvalitetnu korisničku uslugu. Potreban vam je način da različite grupe komuniciraju u realnom vremenu, pristupe dokumentima koje je odobrilo preduzeće i da dobiju stručne savete iz cele organizacije.

Detalji  

Dobijte trenutne odgovore od saradnika u usluzi Microsoft Teams. Možete da vidite svačje statuse da biste znali ko je dostupan. Koristite ćaskanje ili audio i video pozive da biste dobili odgovore na pitanja u realnom vremenu ili koristite @mentions kako biste obavestili nekoga da vam je potrebna trenutna pažnja. 

Olakšajte svima pristup dokumentima koji su dostupni klijentima, kao što su cenovni listovi ili smernice za povraćaj tako što ćete ih skladištiti u sistemu SharePoint. Tako će datoteke biti bezbedne i jednostavne za pronalaženje, tako da su uvek dostupne odgovarajuće informacije. 

Saznajte više o određenom proizvodu ili usluzi tako što ćete se povezati sa osobama širom organizacije na lokaciji Engage, društvenoj mreži preduzeća. Pozovite stručnjake ili specijaliste u novu grupu. Započnite razgovor da biste saznali više o određenoj temi, tako da ćete biti informisani i poznani kada pričate sa klijentima.

Istaknute stavke

  • Uskladištite informacije o proizvodu dostupne klijentu na centralnoj lokaciji.

  • Dobijte odgovore od saradnika u realnom vremenu.

  • Povežite se sa stručnjacima za proizvode u celom preduzeću.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×