Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Redovno informisanje radnika s prve linije

Postavljanje novih zaposlenih i ažuriranje programa Firstline Radnici u najnovijim vestima preduzeća, bezbednosne procedure i najbolje prakse mogu da budu izazovne kada su osobe šire po lokacijama, a smernice se često menjaju. Potreban vam je jednostavan način da najnovije vesti i smernice učinite pristupačnijim zaposlenima i da unesete nove informacije kada je to potrebno.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Uverite se da vaši zaposleni imaju najnovije procedure za bezbednost preduzeća i smernice za Microsoft Teams. Skladištite priručnike, materijale za obuku, bezbednosne procedure i druge resurse na kartici Datoteke, tako da radnici mogu da im pristupe u bilo kom trenutku. Kada dodate novog zaposlenog, on može odmah da pristupi informacijama koje su mu potrebne sa bilo kog uređaja.

Koristite @general pominjanja da biste celom timu preneli informacije kada su dostupne nove ili ažurirane procedure, specifikacije proizvoda ili izveštaji o prodaji. Koristite ćaskanje da biste odgovorili na pitanja koja imaju ili da biste pružili dodatni kontekst.

Možete i da radite obuku sa događajima uživo i odgovarate na pitanja zaposlenih u realnom vremenu. Zaposleni takođe mogu da rade zajedno u teams kako bi delili najbolje prakse, postavljali pitanja i odmah dobijali povratne informacije.

Istaknute stavke

  • Napravite materijale za obuku koje su lako dostupne svim zaposlenima.

  • Trenutna komunikacija o novim procedurama.

  • Kreirajte interaktivne obuke kako bi zaposleni mogli da postavljaju pitanja i dele najbolje prakse.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×