Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Ispunjavanje standarda usaglašenosti sa školskim podacima

Da bi ispunile standarde usaglašenosti, institucije moraju da zaštite osetljive informacije o studentima i da dozvole osoblju da pristupi izabranim podacima. Potrebno vam je rešenje za skladištenje podataka studenata koje je bezbedno, ali dostupno u bilo kom trenutku, bilo gde i na bilo kom uređaju.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Održite informacije o učenicima pristupačnim i bezbednim korišćenjem Microsoft 365 bezbednosti i konfiguracija kako biste zaštitili lične podatke. 

Pomoću Microsoft 365 osoblje može da pristupa podacima sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja, bez brige. Bezbednosne smernice kao što su Information Rights Management, sprečavanje gubitka podataka (DLP) i Upravljanje mobilnim uređajima obezbeđuju zaštitu podataka na ličnim uređajima. 

Škole mogu da kontrolišu i način na koji se informacije dele pomoću usluge Azure Information Protection. Definišite smernice, uključujući ko može da pristupa podacima i šta može da radi sa njima, tako da su podaci uvek zaštićeni. Dodatne funkcije obuhvataju mogućnost označavanja potencijalnih curenja informacija ili zloupotreba pre nego što se do njih dogodi.

Istaknute stavke

  • Podešavanje akreditiva za pristup i višestruke potvrde identiteta.

  • Skladištite osetljive informacije i pristupite im sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju.

  • Kontrolišite način na koji se dele informacije o učeniku.

Saznajte više

Šta je to Azure Information Protection?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×