Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Iskoristite kolektivno znanje radnika sa prve linije

Radnici sa prve linije imaju prst na pulsu vašeg poslovanja. Korisnici imaju dragocenu perspektivu, ali često postoji razmak u komunikaciji između osoba koje donose prave odluke. Potreban vam je jednostavan način da prikupite misli i mišljenja radnika sa prve linije i dozvolite im da postavljaju pitanja i dobiju unos od stručnjaka, a zatim da reaguju na njih.

Detalji

Uz Viva Engage, vaši radnici sa prve linije mogu da pruže vredne perspektive celoj organizaciji. Oni mogu da pruže uvide na osnovu iskustva, kao što je kako se unapredi proces odjavljivanja ili istakne proizvod za ciljnu demografiju. Ovaj unos se može deliti u celom preduzeću.

Radnici sa prve linije takođe mogu da Viva Engage za istraživanje i odgovaranje na pitanja klijenata raznih stručnjaka iz cele kompanije.

Viva Engage pomaže radnicima sa prve linije da poboljšaju korisničku podršku, već im pruža i glas u budućnosti i pruža donosiocima odluka uvide koji su im potrebni da podstižu inovacije. Rukovodstvo može da deli putokaze i smene preduzeća u Viva Engage kako bi obezbedilo da se petlja povratnih informacija dovrši.

Istaknute stavke

  • Iskrcajte razgovore među zaposlenima na svim nivoima.

  • Posjetite inovaciju tako što ćete izdužiti ideje iz čitavog preduzeća.

  • Pomozite radnicima sa prve linije da pronađu odgovore na pitanja klijenata.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×