Upravljajte timom Scrum

Kada ste u razvoju, važno je da tim brzo reaguje na stavke bube. Potrebno vam je da koristite način za primenu Scrum prakse da biste komunicirali i reagovali na ispravke i blokatore što efikasnije možete.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Rešavanje problema u realnom vremenu sa Microsoft timovima. Uskladištite važne dokumente na kartici datoteke da biste zadržali sve na jednoj centralnoj lokaciji na koje treba da se upućuje u bilo kom trenutku. Koristite ćaskanje, @mentions i audio ili video poziv da biste postavili pitanja i brzo dobili odgovore na probleme. 

Dodavanje alatki nezavisnih proizvođača kao što su Jira ili GitHub u timove za identifikovanje grešaka za vidljivost. Možete i da dodate planer na kartici da biste kreirali, ažurirali i dodelili zadatke, na primer, aktivnosti kodiranja sa timom Scrum. 

Na kraju, dodajte OneNote konektor za skript beleške za sastanke i radnje sa radnjama. Možete lako da ponovo posećujete beleške za praćenje i rezoluciju.

Istaknute stavke

  • Rešavanje problema i blokatora u realnom vremenu.

  • Izronite i brže odgovorite na bube.

  • Dodelite zadatke i obaveze i jednostavno pratite.

Saznajte više

Aplikacije i usluge

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×