Sadržaj
×
Poboljšanje Maloprodajne usluge sa bezbednim pristupom podacima klijenata

Da biste obezbedili najbolje iskustvo za klijente, zaposleni bi trebalo da imaju direktan pristup podacima korisnika sa bilo koje lokacije. Potrebno vam je rešenje koje omogućava zaposlenima da koriste ove podatke da bi dovršila porudžbine i rešili probleme dok čuvaju informacije i zaštićene od ekspozicije ili gubitka.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Detalji  

Uz Microsoft 365 možete samostalno da instalirate poslovne aplikacije koje su vam potrebne da biste brzo odgovorili na pitanja o pitanjima klijentima i adresama. Kada podatke čuvate u sistemu SharePoint, svi u timu mogu jednostavno da pristupe svim informacijama koje su im potrebne. 

Dokumenti o prodaji na mobilnim uređajima su jednostavni i bezbedni sa Office mobilnim aplikacijama. Vaš tim može da kreira, prikuplja, ažurira i upravlja datotekama sa gotovo svakog uređaja. 

Provere bezbednosti, kao što je upravljanje mobilnim uređajima, identifikovaće, nadgledati i automatski zaštititi osetljive informacije. Ako se uređaj izgubi ili ukrade, ili izađe zaposleni, uređaj se može daljinski obrisati čistim organizacionih podataka i dalje štiti vaše preduzeće i informacije o kupcima.

Istaknute stavke

  • Kreiranje, deljenje ili pregledanje podataka klijenata u realnom vremenu sa uređaja.

  • Bezbedno sarađujete i štitite podatke o korporaciji i klijentima.

  • Oslonite se na kontrolisane uređaje i bezbednost aplikacije da biste sprečili curenje podataka.

Saznajte više

Podesite Microsoft 365 skladištenje datoteka i deljenje

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×