Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Ubrzavanje roI-ja pomoću poslovnog obaveštavanja

Analiza rizika i kontrola je od suštinske važnosti za poslovne performanse. Morate da budete u mogućnosti da izvučete podatke iz više izvora, u interaktivnom vizuelnom kapacitetu, da biste razumeli kako trendovi tržišta utiču na poslovanje i da proaktivno koristite te informacije. Provedite više vremena tumačeći podatke i donošenje odluka na tržištu umesto da preispitujte valjanost i tačnost podataka.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Koristite Power Query u programu Excel da biste brzo uvezli podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka da biste razumeli trendove tržišta. Koristite uvide da biste analizirali rizike i kontrole u radu preduzeća. Uvezite podatke iz Azure SQL baze podataka, sistema SharePoint i zastarelih sistema koji koriste OData da biste videli celu sliku.

Brzo pretražite, otkrijte relevantne javne podatke i pristupite im kako biste kreirali finansijske modele. Lako prilagodite promenljive kao što je vremenski period ili sektor kako biste tumačili podatke i identifikovali trendove kako biste mogli da obavestite klijente i date informisane preporuke. Takođe možete da steknete uvid u istorijsku i predviđanu prodaju, ponašanje potrošača ili elekticnost cena.

Dodirnite društvene feedove, unose kolega i druge izvore informacija da biste prikazali relevantan sadržaj pomoću usluge Delve. Pored toga, finansijski analitičari mogu da koriste Excel aplikaciju za mobilne uređaje da bi razumeli poslovne performanse bilo gde i na bilo kom uređaju.

Istaknute stavke

  • Uvezite podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka.

  • Identifikujte rizik na osnovu pretpostavki.

  • Steknite uvid u istorijske i prognozirane podatke.

Saznajte više

Kreiranje predviđanja u programu Excel za Windows

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×