Sadržaj
×
Efikasnija saradnja sa dobavljačima

Ciljevi prodaje sastanka podrazumevaju nesmetano snabdevanje premeštanjem, što zahteva otvorenu komunikaciju i saradnju gore i dole u lancu snabdevanja. Potreban vam je lak i bezbedan način za diskusiju o inventorijama, prognozama i potencijalnim rizicima. Pored toga, trebalo bi da prikupite povratne informacije, interne i spolja, kao i da delite konačne ponude i distribuirate porudžbenice sa centralne lokacije.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Kreirajte otvorenu komunikaciju sa uslugom Microsoft Teams. Možete da prođete kroz prognozi sa dobavljačima pomoću video ili audio konferencije. Koristite ćaskanje da biste obezbedili da dobavljači imaju neophodne komponente, delove i spremnost za uslugu kako bi pomogli da postignete ciljeve prodaje i identifikujete probleme kojih bi trebalo da imate na umu. 

Kada se ukrcate na nove proizvode, možete da delite i prikupljate ponude u programu SharePoint. Povežite određeni predložak dobavljača sa bibliotekom dokumenata―a lokaciju na SharePoint lokaciji gde možete da pravite, skladištite i ažurirate datoteke i upravljate datotekama sa drugim osobama unutar ili izvan organizacije. Delite ovaj predložak sa dobavljačima kako biste prikupili ponude na jednom centralnom mestu.

Kada budete spremni da pokrenete porudžbinu, možete bezbedno da je delite direktno iz usluge SharePoint. Uključite porudžbinu i važeće specifikacije, NDA-e i dokumente ugovora da biste se uverili da dobavljač ima sve što je potrebno za obradu porudžbine.

Istaknute stavke

  • Proučite prognozi kupovine sa dobavljačima "oči u oči".

  • Prikupljanje ponude od više dobavljača na jednoj lokaciji.

  • Brzo i bezbedno pošaljite porudžbenice.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×