Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Koautorovanje studija slučaja sa stručnjacima brzo

Kada radite na studiji slučaja, možete provesti dosta vremena prateći dokumente, a pravi ljudi da obezbede unos i odobrenje. Potrebno vam je jedno mesto na kojem možete da skladištite i delite dokumente, radite sa članovima tima, dobijete povratne informacije i odjavite se od stručnjaka.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Uz Microsoft Teams, vi i vaš tim možete da otpremite postojeće dokumente kako bi bili dostupni svima. Svaka datoteka koju otpremite automatski se čuva u sharePoint, tako da možete da zajednički naučite slučaj u realnom vremenu i upravljate kontrolom verzije. 

Ako želite da pravite beleške za studiju slučaja, koristite OneNote, digitalnu beležnicu integrisanu u teams. Lako možete da kreirate dijagrame ili pravite beleške koje se mogu automatski konvertovati u tekst pomoću funkcije "Optičko prepoznavanje znakova". To je takođe sjajan način za praćenje sastanaka i unosa. 

Dodajte interne stručnjake na Teams kanal i započnite razgovor da biste nabavili unos i savet. Kada budete spremni da dobijete odobrenje, koristite @mentions biste zainteresovanima preneli pažnju na njihovu pažnju ili preskočite video ili audio poziv da biste diskutuju o promenama u poslednjem trenutku. 

Pošto se sve datoteke otpremirane u Teams automatski čuvaju u sharePoint, lako možete da delite vezu za distribuciju konačne studije slučaja.

Istaknute stavke

  • Otpremite informacije na jednu bezbednu lokaciju za pristup tima.

  • Koautorovanje studija slučaja u realnom vremenu.

  • Skladištite beleške projekta i reference u centralnoj beležnici.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×