Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Povezivanje timova fabrike za poboljšanje produktivnosti

Timovi na podu fabrike često se bore da se povežu sa menadžmentom kako bi doprineli novim idejama i obezbedili vredne podatke važne diskusije. Potreban vam je kanal koji lako povezuje timove sa menadžmentom, tako da mogu da rade sa istim podacima i nude ideje za poboljšanje efikasnosti.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Unapredite produktivnost kreiranjem kanala Microsoft tima za efikasnije komuniciranje sa timovima na fabrici. Možete da radite zajedno na novim idejama, da pronađete načine za poboljšanje procesa ili da delite najnovije vesti preduzeća. Uključujete proizvodnju fabričke mašine i podatke u timovima za trenutnu vidljivost u propusnju, zdravlje hardvera i potencijalne probleme. 

Koristite Windows zapis perom da biste slikali beleške i pravili crteže da biste rešili probleme sa dizajnom i procesom ili komentarisali postojeće specifikacije, kao i da biste kreirali sopstvene 3D modele sa novom uslugom. 

Kreirajte diskusije u vezi sa poboljšanjima i upotrebom @mentions da biste ping eksperti da biste se prijavili. ili dobili odobrenje od učesnika u realnom vremenu da biste poboljšali preokret. Možete i da pratite unos za mašine u pravcu procene zahteva za zamenu i potencijalnog kašnjenja. Pored toga, možete da koristite timove na bilo kom uređaju, tako da pod može lako da inovira sa bilo kog mesta.

Istaknute stavke

  • Komunikaciju sa fabrikom u fabrici sa bilo kog uređaja.

  • Nabavite povratne informacije od donosioca odluka.

  • Bezbedni podaci, dokumenti i komunikacije.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×