Povezivanje timova fabrike za poboljšanje produktivnosti

Povezivanje timova fabrike za poboljšanje produktivnosti

Timovi na podu fabrike često se bore da se povežu sa menadžmentom kako bi doprineli novim idejama i obezbedili vredne podatke važne diskusije. Potreban vam je kanal koji lako povezuje timove sa menadžmentom, tako da mogu da rade sa istim podacima i nude ideje za poboljšanje efikasnosti.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Unapredite produktivnost kreiranjem kanala Microsoft tima za efikasnije komuniciranje sa timovima na fabrici. Možete da radite zajedno na novim idejama, da pronađete načine za poboljšanje procesa ili da delite najnovije vesti preduzeća. Uključujete proizvodnju fabričke mašine i podatke u timovima za trenutnu vidljivost u propusnju, zdravlje hardvera i potencijalne probleme. 

Koristite Windows zapis perom da biste slikali beleške i pravili crteže da biste rešili probleme sa dizajnom i procesom ili komentarisali postojeće specifikacije, kao i da biste kreirali sopstvene 3D modele sa novom uslugom. 

Kreirajte diskusije u vezi sa poboljšanjima i upotrebom @mentions da biste ping eksperti da biste se prijavili. ili dobili odobrenje od učesnika u realnom vremenu da biste poboljšali preokret. Možete i da pratite unos za mašine u pravcu procene zahteva za zamenu i potencijalnog kašnjenja. Pored toga, možete da koristite timove na bilo kom uređaju, tako da pod može lako da inovira sa bilo kog mesta.

Istaknute stavke

  • Komunikaciju sa fabrikom u fabrici sa bilo kog uređaja.

  • Nabavite povratne informacije od donosioca odluka.

  • Bezbedni podaci, dokumenti i komunikacije.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×