Efikasnije pronalaženje kandidata za uloge

Efikasnije pronalaženje kandidata za uloge

Pronalaženje najboljeg kandidata za otvorenu ulogu zahteva da izgleda interno i spoljno i da se osigura da se knjiženje posla vidi što je više osoba moguće. Potreban vam je jednostavan način da kreativne vidljivosti o otvorenoj poziciji i kandidatima za izvore sa svih mogućih mesta.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Počnite da tražite kandidate tako što ćete otkriti talent koji već imate unutar Delve, personalizovane, pametne alatke za pretragu. Delve uključuje profile bogatih službenika koji naglašavaju projekte na kojima su radili, veštine koje imaju i interese koje žele da razviju. Integrisana je sa LinkedIn da bi pomogla zaposlenima da zapozivaju sva svoja radna iskustva.

Možete i da proknjižite opis posla za Yammer, socijalnu mrežu preduzeća gde zaposleni mogu da se povežu u okviru organizacije. Ohrabrite ljude da dele objavu sa svojom profesionalnom mrežom i zamolite one koje interesuju za primenu.

Kada pronađete prave kandidate za procenu, kreirajte kanal Microsoft tima gde regruti i menadžeri mogu da dele i rediguju kandidate. Koristite ćaskanje i audio ili video poziv da biste razmotrili kandidate i pratili sledeće korake. Kada identifikujete i unajmite kandidata, i dalje ćete imati druge biografije za pozivanje u timovima kada slične uloge postanu dostupne.

Istaknute stavke

  • Otkrijte talenat za kuću.

  • Koristite unutrašnje i spoljne društvene mreže za prikupljanje potencijalnih klijenata.

  • Upravljajte potencijalnim kandidatima kao timom.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×