Uspešno pokretanje klijenata sa preporukama koje je koristio podaci

Uspešno pokretanje klijenata sa preporukama koje je koristio podaci

Bitno je da imate podatke koji će podržati vaše preporuke za motivišavanje ponašanja klijenata, ali pronalaženje pravih informacija može da preduzme dragoceno vreme iz vremena za lice sa kupcima. Nabavite uvid koji treba da usmerite korisnike u pravom smeru. Dok započinjete nove angažmane, otkrijte relevantne osobe i informacije sa programom inteligentni pretraga &. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Pronađite stručnjake u preduzeću i brzo ih povežite putem e-pošte, ćaskanja ili poziva. Možete i lako da pronađete relevantni sadržaj koji se deli sa vama na osnovu onoga na čemu radite. 

Da biste prijavili preporuke u podacima i preneli ključne trendove, kombinujte podatke u programu Excel i oblikujte ga pomoću dodatka Power BI za vizuelizaciju u uticajima. Delite preporuke sa klijentom putem interaktivne Power BI kontrolne table.

Istaknute stavke

  • Pronađite ekspertske savete i informacije u preduzeću.

  • Delite insajdione koje pružaju rezervnu kopije preporuka.

Saznajte više

Šta je Office Delve?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×