Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Ubrzavanje roI-ja uz poslovno inteligenciju

Analiziranje rizika i kontrola je od suštinskog značaja za poslovne performanse. Morate biti u mogućnosti da povučete podatke iz više izvora u interaktivan vizuelni kapacitet da biste razumeli kako trendovi tržišta utiču na poslovanje i da proaktivno koristite te informacije. Provedite više vremena tumačenje podataka i donošenje odluka na tržištu umesto postavljanja pitanja valjanosti i preciznosti podataka.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Koristite Power Query u programu Excel brzo uvezete podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka da biste razumeli trendove tržišta. Koristite uvide da biste analizirali rizike i kontrole na performansama preduzeća. Uvezite podatke iz Azure SQL baze podataka, SharePoint i zatamnjenih sistema koristeći OData radi poređenja kako biste videli celu sliku.

Brzo pretražite, otkrij i pristupite relevantnim javnim podacima kako biste kreirali finansijske modele. Lako prilagodite promenljive kao što su vremenski period ili sektor za tumačenje podataka i identifikovanje trendova kako biste mogli da obavestite klijente i da napravite informisane preporuke. Možete da steknete uvid u istorijsku i prognozu prodaje, ponašanja potrošača ili elemenata cena.

Dodirnite društvene feedove, unos kolege i druge izvore informacija da biste ispoštovani sadržaj koristeći Delve. Pored toga, finansijski analitičari mogu da koriste aplikaciju za Excel za mobilne uređaje da bi razumeli poslovne performanse bilo gde i na bilo kom uređaju.

Istaknute stavke

  • Uvezite podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka.

  • Identifikujte rizik na osnovu pretpostavki.

  • Steknite uvid u istorijske i prognozirane podatke.

Saznajte više

Napravite prognoza u programu Excel za Windows

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×