Ubrzavanje roI-ja uz poslovno inteligenciju

Ubrzavanje roI-ja uz poslovno inteligenciju

Analiziranje rizika i kontrola je od suštinskog značaja za poslovne performanse. Morate biti u mogućnosti da povučete podatke iz više izvora u interaktivan vizuelni kapacitet da biste razumeli kako trendovi tržišta utiču na poslovanje i da proaktivno koristite te informacije. Provedite više vremena tumačenje podataka i donošenje odluka na tržištu umesto postavljanja pitanja valjanosti i preciznosti podataka.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Koristite Power Query u programu Excel brzo uvezete podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka da biste razumeli trendove tržišta. Koristite uvide da biste analizirali rizike i kontrole na performansama preduzeća. Uvezite podatke iz Azure SQL baze podataka, SharePoint i zatamnjenih sistema koristeći OData radi poređenja kako biste videli celu sliku.

Brzo pretražite, otkrij i pristupite relevantnim javnim podacima kako biste kreirali finansijske modele. Lako prilagodite promenljive kao što su vremenski period ili sektor za tumačenje podataka i identifikovanje trendova kako biste mogli da obavestite klijente i da napravite informisane preporuke. Možete da steknete uvid u istorijsku i prognozu prodaje, ponašanja potrošača ili elemenata cena.

Dodirnite društvene feedove, unos kolege i druge izvore informacija da biste ispoštovani sadržaj koristeći Delve. Pored toga, finansijski analitičari mogu da koriste aplikaciju za Excel za mobilne uređaje da bi razumeli poslovne performanse bilo gde i na bilo kom uređaju.

Istaknute stavke

  • Uvezite podatke iz više izvora, uključujući unutrašnje i spoljne baze podataka.

  • Identifikujte rizik na osnovu pretpostavki.

  • Steknite uvid u istorijske i prognozirane podatke.

Saznajte više

Napravite prognoza u programu Excel za Windows

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×