Pronalaženje ekspertize i resursa pomoću društvenih mreža

Pronalaženje ekspertize i resursa pomoću društvenih mreža

Nastavnici ne imaju uvek resurse na vrhovima prstiju i često im je potreban unos i sadržaj iz stručnjaka da bi poboljšali planove predavanja. Potrebno je da uštedite vreme traћeжi rešenja i da se povežete sa kolegama lakše da biste kreirali relevantne i ažurirane planove lekcija.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Povežite se sa nastavnicima i podelite resurse u usluzi Yammer. Pozovite eksperte iz školske oblasti da daju unos i dele njihovo znanje. Koristite @mentions da biste štampali nastavnike sa stručnošću subjekta da biste rešili probleme i smanjili pretraživanje vremena. Sprovodite ankete da biste dobili povratne informacije i podatke o planovima lekcije, kao i da pratite najnovije relevantne trendove.

Pronađite potencijalno koristan sadržaj sa inteligentnom uslugom & otkrivanje. Ona pretražuje kroz rad koji ste vi i vaše kolege kreirali i zasniva se na relevantnom sadržaju na osnovu projekta ili plana lekcije na kojoj radite. Delite relevantni sadržaj na Yammer za unos i povratne informacije da biste dovršili časove.

Istaknute stavke

  • Kreirajte razgovor iz okruga Wide za udruzanje resursa.

  • Nabavite povratne informacije i unos da biste poboljšali planove lekcija.

  • Pronađite stručnjake i sadržaj od edukatora širom zemlje.

Saznajte više

Otkrivanje i pretrage u usluzi Yammer

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×