Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Brzo i bezbedno servisirajte klijente iz sprata prodaje

Zaposleni bi trebalo da se fokusiraju na pružanje sjajne usluge klijentu umesto da pređu na proveru inventara ili pronađu nekoga ko će odgovoriti na pitanje. Morate da olakšate zaposlenima da dovrše prodaju, provere akcije i odgovore na zahteve klijenata direktno iz sprata prodaje.

Pregledač ne podržava video.

Detalji  

Pružite klijentima sjajno iskustvo tako što ćete osnažiti prodajni tim sa Windows uređajima. Dovršite porudžbine i proverite akcije bez fizičkog proveravanja zaliha ili uskaču u uskakanje u registru gotovine. 

Windows 10 uređaji uključuju bezbednost vodeće na vodeći način i integraciju sa sistemom Microsoft 365, tako da možete da budete sigurni da su interakcije na mobilnim uređajima produktivne i bezbedne. 

Uz Microsoft Teams zaposleni mogu da se odmah povežu sa menadžerima prodaje i saradnicima kako bi direktno odgovorili na pitanja klijenata. Oni mogu da pristupe dokumentima odobrenim od strane klijenata da bi rešili probleme i delili ih sa klijentom u realnom vremenu.

Istaknute stavke

  • Dovršite porudžbine klijenata direktno sa uređaja.

  • Odgovaranje na pitanja klijenata direktno iz sprata prodaje.

  • Osnažite zaposlene da lako pomognu klijentima.

Saznajte više

Šta je to Microsoft Teams?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×