Sadržaj
×
Steknite dublje uvide u podatke o prodaji

Procena trendova i procena ponašanja potrošača zahtevaju da steknete dubinski uvid u kupovinu i podatke o klijentima. Morate da povučete informacije iz više izvora da biste dobili potpunu sliku i vizuelizovali je na interaktivan način koji zainteresovanima lako može da pristupi i razume.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Povezivanje u izvore podataka širom delatnosti sa veba i uvezite podatke u Excel radnoj svesci. Kada su podaci u Excel, možete ih vizuelizovati radi bogatijih uvida i brzog razumevanja inače složenih skupova podataka. Koristite Excel Power Query da biste videli kako se podaci konkurentne prodaje mere u poređenju sa sopstvenim. A da predlažemo buduću prodaju i trendove na osnovu istorijskih informacija.

Prenesite podatke iz Excel u Power BI da biste steknili jasnije uvide. Power BI je kolekcija softverskih usluga, aplikacija i konektora koji rade zajedno kako bi pretvorili više izvora podataka u koherentne interaktivne uvide koje je lako razumeti. Delite Power BI tablu sa zainteresovanima i donosiocima odluka da biste nabavili kupovinu i odjavljujeli se.

Istaknute stavke

  • Izvlačite podatke o prodaji iz centralne baze podataka.

  • Uporedite podatke o prodaji u industriji sa internim podacima.

  • Oblikuj i deli uvide o prodaji.

Saznajte više

Dodavanje upita u Excel radni list (Power Query)

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×