Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Steknite dublje uvide u podatke o prodaji

Procena trendova i procena ponašanja potrošača zahtevaju da steknete dubinski uvid u kupovinu i podatke o klijentima. Morate da povučete informacije iz više izvora da biste dobili potpunu sliku i vizuelizovali je na interaktivan način koji zainteresovanima lako može da pristupi i razume.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Povezivanje u izvore podataka širom delatnosti sa veba i uvezite podatke u Excel radnoj svesci. Kada su podaci u Excel, možete ih vizuelizovati radi bogatijih uvida i brzog razumevanja inače složenih skupova podataka. Koristite Excel Power Query da biste videli kako se podaci konkurentne prodaje mere u poređenju sa sopstvenim. A da predlažemo buduću prodaju i trendove na osnovu istorijskih informacija.

Prenesite podatke iz Excel u Power BI da biste steknili jasnije uvide. Power BI je kolekcija softverskih usluga, aplikacija i konektora koji rade zajedno kako bi pretvorili više izvora podataka u koherentne interaktivne uvide koje je lako razumeti. Delite Power BI tablu sa zainteresovanima i donosiocima odluka da biste nabavili kupovinu i odjavljujeli se.

Istaknute stavke

  • Izvlačite podatke o prodaji iz centralne baze podataka.

  • Uporedite podatke o prodaji u industriji sa internim podacima.

  • Oblikuj i deli uvide o prodaji.

Saznajte više

Dodavanje upita u Excel radni list (Power Query)

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×