Sadržaj
×
Komunikacija sa novostima i ispravkama smernica preduzeća

Redovno ažuriranje zaposlenih vestima, ispravkama smernica i poslovnim promenama važno je, ali može da bude teško kada osobe rade na više lokacija. Potreban vam je jednostavan način da zaposlene informišete o tome i podstaknete ih da pruže unos.

Pregledač ne podržava video.

Detalji

Koristite Yammer da biste delili informacije u celoj organizaciji. Koristite objave da biste preneli vesti, informacije i najnovije ispravke u preduzeću. Vodite ankete i ankete u uslugama Yammer da biste prikupili mišljenja i povratne informacije. Zaposleni mogu i da odgovaraju na objave sa pitanjima, a rukovodstvo može da pruži odgovore i dodatni kontekst. Izmerite svoj dosega tako što ste naklonjeni anlitici i uvidima da biste razumeli dosega i uticaj komunikacije.

Kada treba da prenesete vesti određenim timovima, kreirajte timske zajednice u microsoft Teams. Dodajte izabrane osobe da biste delili vesti, diskutujte o problemima i planirajte strategije komunikacije i upravljajte planovima komunikacije. Možete da koautornite dokumente u realnom vremenu da biste ažurirali smernice ili kreirali objave.

Istaknute stavke

  • Radite sa malim timovima da biste diskutujemo o problemima i razvijali komunikaciju.

  • Informišite zaposlene i informišite se o najnovijim vestima i promenama smernica preduzeća.

  • Vodite ankete da biste dobijali povratne informacije i poboljšali procese.

Saznajte više

Upoznajte Yammer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×