Krizne komunikacije

Kada se pojavi kritičan događaj ili važne vesti treba da se rešavaju u okviru preduzeća, tim mora brzo da radi sa svim potrebnim unutrašnjim i spoljnim interesnim stranama. Potreban vam je lak način da obaveštenje o problemu uradite ljudima, planirate kako da odgovorite, razgovarate o potrebnim radnjama, a zatim delite komunikaciju sa širem organizacijom.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Upravljajte razgovorima i delite resurse da biste razvili kriznu komunikaciju i adresirajte važne probleme u Microsoft tima. Pozovite unutrašnje i spoljne zainteresovane strane i koristite ćaskanje i audio ili video poziv da biste razmotrili probleme i isplanirali odgovor. Sačuvajte dokumente i druge resurse kao što su video zapisi na kartici datoteke, tako da svi znaju za najnovije ispravke. Koauthor komunikacije u realnom vremenu i korišćenje @mentions da biste dobili unos i odobravanje od pravih osoba.

Kada imate plan komunikacije, delite ga sa čitavim kompanijom pomoću usluge Yammer. Zaposleni mogu da postavljaju pitanja u realnom vremenu, a liderstvo može da obezbedi kontekst i odgovore na pitanja u vezi sa planovima koji idu napred. Yammer se može koristiti i za deljenje resursa, informacija i najnovijih događaja između korisnika. Odgajaj tekuće razgovore o površinskim povratnim informacijama i oblastima na koje možete da se fokusirate da poboljšate buduće komunikacije. Yammer možete da koristite i u kriznim situacijama u kojima se događaji brzo razvijaju i osobe trebaju problemi sa samorešavanjem.

Istaknute stavke

  • Vodeći razgovore za plan reagovanja na komunikaciju.

  • Sačuvajte dokumente i resurse na ažuriranim procedurama i smernicama.

  • Deljenje krize sa čitavom kompanijom.

Saznajte više

Šta je to Yammer?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×