Srodne teme
×
Lako upravljanje spoljnim marketinškim kampanjama i praćenje

Kreiranje spoljne marketinške kampanje znači okupiti prave osobe i resurse za njeno pokretanje, kao i pratiti njene performanse. Potreban vam je jednostavan način da kreirate kampanje i upravljate njime, pratite rezultate i delite rezultate sa zainteresovanim licima.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Upravljajte spoljnim marketinškim kampanjama u Microsoft Teams. Koristite ćaskanje i audio ili video pozivanje da biste se složili o ciljevima kampanje i temama ideja. Možete i da koautornite dokumente u realnom vremenu i otpremite deljene datoteke, što svima daje pristup timu.

Kada pokrenete kampanju, dodajte Excel na karticu da biste prikupili podatke kampanje iz brojnih izvora. Možete lako da izmerite i pratite podatke uz brzu analizu u programu Excel kao i da kreirate grafikone i grafikone koji vam daju uvid u performanse kampanje.

Uvezite podatke iz Excel u Power BI da biste prikazali rezultate na interaktivnoj tabli. Birajte između različitih vizuelizacija i šarenih, interaktivnih grafikona da biste menadžerima i zainteresovanim licima pomogli da razumeju rezultate.

Istaknute stavke

  • Radite zajedno da biste postavili marketinške ciljeve za kampanje.

  • Merenje i praćenje kampanja.

  • Kreirajte interaktivne grafikone da biste pomogli zainteresovanima da razumeju rezultate.

Saznajte više

Saradnja u Teams

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×