Sadržaj
×
Obezbeđivanje obaveštavanje korisničkog usluge

Prvi linijski radnici, koji rade sa dnevnim dnevnicama, treba brzo da odgovore na pitanja da bi obezbedili kvalitetne klijentske usluge. Potreban vam je način da različitim grupama komunicirate u realnom vremenu, pristupate dokumentima i delite im odobrene kompanije i da dobijete ekspertske savete iz cele organizacije.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Odmah nabavite odgovore od saradnika iz Microsoft tima. Možete da vidite svaиiji status da biste znali ko je dostupan. Koristite ćaskanje ili audio i video pozive da biste dobili odgovore na pitanja u realnom vremenu ili koristili @mentions da biste nekome obavestili da vam je potrebna trenutna pažnja. 

Olakšaj svima da pristupe dokumentima koji se suočavaju sa klijentima, kao što su cenovnik ili smernice za povraćaj tako što će ih uskladištiti u sistemu SharePoint. Ovo čuva datoteke bezbedne i lake za pronalaženje, tako da su ispravne informacije uvek dostupne. 

Saznajte više o određenom proizvodu ili usluzi pomoću povezivanja sa osobama širom organizacije na Yammer, društvenoj mreži preduzeća. Pozovite eksperte ili specijaliste za novu grupu i započnite razgovor da biste saznali više o određenoj temi, tako da ćete biti informisani i upoznati kada razgovarate sa kupcima.

Istaknute stavke

  • Uskladištite informacije o proizvodu na centralnoj lokaciji.

  • Nabavite odgovore od saradnika u realnom vremenu.

  • Povežite se sa ekspertima za proizvode u preduzeću.

Saznajte više

Pridruživanje i pravljenje grupa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×