Sadržaj
×
Ohrabrite zaposlene da učestvuju u unutrašnjim kampanjama

Zaposleni su strastveni u raznim problemima. Kada želite da kreirate unutrašnju kampanju za promovisanje problema sa društvenim promenama ili smernicama za adrese, potrebno vam je jedno mesto za podsticanje razgovora u preduzeću tako da zaposleni imaju ovlašćene mogućnosti učešća. 

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Započnite razgovor kreiranjem interne Yammer grupe. Yammer je socijalna mreža preduzeća gde ljudi mogu da razgovaraju o uobičajenim interesima, razmenjuju njihovo stručnost i generišu ideje o kampanji.

Ankete možete da sprovedemo da biste videli koje ideje na kampanjama imaju najviše interesovanja u preduzeću i da ohrabre ljude da učestvuju u razvoju.

Kada se iskrcate na ideju, kreirajte kanal u Microsoft timovima i pozovite zaposlene koji su zainteresovani da rade na njemu. Možete i dalje da razradite tu ideju i koautorske datoteke u realnom vremenu. Koristite @mentions da biste nekome dozvolili da im je pažnja potrebna. I koristite ćaskanje i zvuk poziva da biste brzo rešili probleme.

Kada se kampanja dovrši, delite rad u aplikaciji Yammer da biste osobama dali pristup u okviru preduzeća, dobili dodatni unos i odgovorili na pitanja.

Istaknute stavke

  • Razgovarajte o zajedničkom interesu i Generišite ideje širom preduzeća.

  • Ohrabrite zaposlene da učestvuju i dele povratne informacije.

  • Zajednički rad u preduzeću.

Saznajte više

Pravljenje i uređivanje datoteka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×