Otkrivanje i deljenje informacija u organizaciji

Otkrivanje i deljenje informacija u organizaciji

Svaka osoba u organizaciji ima jedinstvenu ekspertizu i iskustvo koje drugi zaposleni mogu da dodirnu da bi poboljšali svoj rad. Ali kada se ljudi proširiju na lokacije, a čak i vremenske zone, izazovno je znati odakle da počneš. Potrebno vam je jedno mesto gde zaposleni mogu da idu da bi delili svoje znanje, dobili odgovore i ideje sa idejama.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Kreiranje zajednice u usluzi Yammer gde zaposleni mogu da dele znanje i ideje. Yammer je društvena društvena mreža koja povezuje osobe širom organizacije na jednom mestu. Objavite pitanje na Yammer i svako u preduzeću može odmah da reaguje. Koristite forum da biste ohrabrivali zaposlene da razmenjuju stručnost i podstaknu nove ideje.

Trajni odnosi sa zaposlenima tako što pruža zaposlenima mesto da dele njihove strasti i povežu se sa drugima sa sličnim interesima. 

Istaknute stavke

  • Otključajte kolektivno poznavanje u organizaciji.

  • Pojave ideje u organizaciji na jednom mestu.

  • Usvojitelji i dajte im osećaj pripadnosti.

Saznajte više

Kreiranje spoljnih grupa i upravljanje njima u usluzi Yammer

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×