Srodne teme
×
Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.
Povećavanje učešća na prvom linijom

Zadržavanje talenata i podsticanje društva može biti izazovno. Morate da pospešujete komunikaciju među radnicima iz prvog reda, da im date fleksibilnost i podelite njihov uspeh u organizaciji da biste izbegli troškove zapošljavanja i obuke novih zaposlenih.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte bolju vezu između zaposlenih u Microsoft timovima. Prvi linijski radnici mogu da se povežu sa svojom grupom i drugima u organizaciji. Možete da koristite ćaskanje da biste dobili odgovore od kolega i koristili audio ili video pozive za sastanke tima. One mogu da vide ko još radi i koriste @mentions da bi neko odmah privukao pažnju. 

Sa uslugom Yammer, prvi linijski radnici mogu da se povežu sa širem organizacijom. Yammer je društvena društvena mreža koja omogućava zaposlenima da se družuju u raznim grupama i da saznaju važne korporativne vesti. Mogu da se pridruže razgovorima, preuzmu istraživanja i pozajme svoju jedinstvenu perspektivu pomoću direktnog rada klijenata. 

Proslavljate uspehe da biste poboljšali zadržavanje tako što ćete stvoriti interaktivne interaktivne biltene sa programom. Dodajte tekst i slike, a uticaj vam pomaže da ih transformišete na interaktivne načine.

Istaknute stavke

  • Povežite prvi linijski radnici sa preduzećem.

  • Foster "lice u lice".

  • Proslavljate dostignuća u uverljivim bilatima preduzeća.

Saznajte više

Saradnja u timovima

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×