Sadržaj
×
Povezivanje zaposlenih radi deljenja stručnosti i resursa

Odrћavanje povezanih zaposlenih i angažovanih ljudi postaje sve složenije kao da se radna snaga nalazi udaljeno ili se širi širom sveta. Potreban vam je lak način da povežete zaposlene i lako obučite nove.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kreirajte kulturu deljenja i učenje sa mrežom Yammer, omogućavajući osobama da razmenjuju interese, ekspertizu i ideje. Yammer je društvena društvena mreža koja povezuje osobe širom organizacije. Takođe pomaže da se premosti organizacioni silos tako što će se izgraditi otvoreni prostori gde osobe mogu da imaju izvor znanja, razmenjuju najbolje prakse i diskutuju o njihovim interesima. Zaposleni takođe mogu da razmeće i ideaju, prikupljaju povratne informacije ili sarađuju na uobičajenim ciljevima.

Pomoću Microsoft timova možete da kreirate kanal resursa zaposlenog za nove zaposlene. Mogu da postavljaju pitanja, pronađu resurse i dobiju podršku. Zadržavanje događaja uživo u timovima sa zvukom ili video pozivom da bi se trenirali novi zaposleni. Odgovorite na pitanja tokom događaja i koristite ćaskanje da biste pozvali i odgovorili na sledeća pitanja.

Kreirajte karticu datoteke i sačuvajte resurse i materijale za obuku tako da svi imaju pristup. Novi zaposleni mogu da se dodaju na kanal i da trenutno imaju pristup svim potrebama, uključujući trenutnu podršku.

Istaknute stavke

  • Delite ideje, resurse i stručnost u preduzeću.

  • Povežite sve u preduzeću na jednom mestu.

  • Delite resurse i materijal za obuku za bilo koga za pristup.

Saznajte više

Podesite tim i počnite da radite

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×