Sadržaj
×
Prikupite kolektivno znanje radnika sa prve linije

Radnici sa prve linije imaju prst na pulsu vašeg preduzeća. Korisnost klijenata daje im vrednu perspektivu, ali često postoji razlika u komunikaciji između osoba koje donose stvarne odluke. Potreban vam je jednostavan način da prikupite mišljenja i mišljenja radnika prve linije i dozvolite im da postavljaju pitanja i dobijaju unose od stručnjaka, a zatim da reaguju na njih.

Pregledač ne podržava video.

Detalji

Uz Yammer, vaši radnici sa prve linije mogu da pruže vredne perspektive celoj organizaciji. One mogu da pruže uvide na osnovu iskustva, kao što je kako da pobljšate proces završenja kupovine ili da proizvod u žiži pažnje bude za ciljnu demografiju. Ovaj unos se može deliti u celom preduzeću.

Radnici sa prve linije takođe mogu da koriste Yammer za istraživanje i odgovaranje na pitanja klijenata raznih stručnjaka iz celog preduzeća.

Yammer ne samo da pomaže radnicima sa prve linije da poboljšaju korisničku uslugu, već im i daje glas u budućnosti i donosiocima odluka pruža uvide koje su im potrebne da podstiče inovacije. Rukovodstvo može da deli putokaze i smene preduzeća u programu Yammer kako bi obezbedilo da petlja povratnih informacija bude dovršena.

Istaknute stavke

  • Spark conversations among employees at all levels.

  • Podstičite inovaciju tako što će u preduzeću utišati sve ideje.

  • Pomozite radnicima sa prve linije da pronađu odgovore na pitanja klijenata.

Saznajte više

Yammer čini sve produktivnijim i povezanijim

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×